8 najbežnejších typov fazule pre vašu inšpiráciu

1

1. Fazuľa čierna

Bohatá na horčík, táto strukovina má zamatovú textúru a jemne sladkú chuť. Tá ju predurčuje k údeninám, ako napríklad slanina alebo omáčka chipotle. Skúste ju skombinovať s pestrofarebným ovocím a zeleninou a máte slávnostný šalát. Čierna fazuľa je k dispozícii sušená alebo konzervovaná.

1 2 3 4 5 6 7 8
Share.

About Author

mm

Andrej Kesely sa narodil v roku 1980 v Trnave, v znamení rýb. Je slobodný, 0 detí. Má akademický titul Ing. zo Žilinskej Univerzity a Mgr. z Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave. V súčasnosti pracuje ako SZČO v oblasti internetového marketingu. Vaše podnety a názory mu môžete zasielať na ak.vitalne@gmail.com. Instagram: ak.vitalne